Exklusiva barnkläder

Barnmode består av så mycket mer än tröjor, strumpor och linnen. Det finns en hel värld av väskor, skor och barnsmycken att välja bland. En viktig sak att tänka på är att inte spöka ut sina barn för mycket, utan hålla det hela på en jämn nivå. Se till att det inte blir för mycket av det goda och följ gärna kataloger och skyltdockor om du behöver stiltips.
Att barnmodet ska vara lagom, är den gyllene regeln. Det behövs bara något litet för att ditt barn ska bli helt unikt och en bra investering kan exempelvis vara en klocka eller ett halsband. Sådana saker håller en längre tid och är dessutom ofta tidlösa, vilket innebär att smyckena kan plockas bort för att sedan användas igen när det passar.

Det man inte får glömma i jakten på exklusiva barnkläder är att variera sig. Barnet behöver flera olika alternativ och outfits. Att komma till dagis, skolan eller gymnasiet med samma kläder två dagar i rad är inte ett alternativ om man som förälder köper märkeskläder. Alternativen ska helst vara ett par stycken, gärna en enkel kombination med ett färgstarkt plagg, som följer vårens barnmodes linjer. Ljusa färger och mycket nya kombinationer.