Tjäna pengar till laget

tjäna pengar till lagetEtt sportlag är ofta i behov av pengar till ny utrustning, bortamatchpengar, med mera. Att sälja bingolotter är inte enda sättet att tjäna pengar till laget. Ni kan få in den summa ni behöver på försäljning av strumpor, grillkol eller olivolja. Bästa valet av produkt, är en förbrukningsvara som många har användning för, som toalettpapper. Med ett fotbollslag går det fort att få ihop en summa pengar. Det finns de som fått ihop hundratusen kronor, i sin strävan att tjäna pengar till laget. Men det kan vara kul att göra något oväntat för att tjäna pengar till laget som att sälja rosor på alla hjärtans dag eller stöpa stearinljus. Det finns så många sätt att tjäna pengar till laget. Ni kan hålla en välgörenhets match med ett annat lag, där besökarna själva väljer vilket biljettpris de betalar och hälften går till röda korset andra hälften till lagen. Hur ni gör för att tjäna pengar till laget, beror på lagmedlemmarna och syftet med summan. Hur det går beror på organisationen inan ni börjar tjäna pengar till laget. En lättsåld produkt drar inte in några pengar på egen hand. Lagmedlemmarna måste känna motivation för att tjäna pengar till laget.