Kuddfodral i present

kuddfodralDet är alltid svårt att veta vad man ska ge bort när bästa kompisen, grannen eller en gammal bekant önskar sig när han eller hon fyller år. Kuddfodral är den perfekta presenten att ge bort när du inte vet vad mamma, pappa, mormor, morfar eller någon annan släkting önskar sig. Du vill ge någonting som gör de glada och som de inte redan har – då är ett personligt kuddfodral helt rätt. Vem blir inte charmad av ett kuddfodral som det står ”Världens bästa mamma” eller ”Du är en jättebra kompis!” på? Och det bästa av allt: den kommer att komma till användning. Alla sover ju på natten, eller hur?

På nätet kan du också skapa egna kuddfodral som ger dig möjligheten att själv välja motiv och text. Kanske passar en gullig bild på ert husdjur in, en bild från semesterresan eller ett citat som du vet att personen gillar. Att skapa ett eget kuddfodral gör att presenten känns personlig och dessutom extra rolig eftersom den är unik. Alla uppskattar ett kuddfodral som säger någonting om personen som får den och dessutom får personen att känna sig speciell. Ett kuddfodral är den tidlösa presenten som aldrig slår fel.